Stepantsminda, Georgië. Gergeti Trinity Church of Tsminda Sameba - Holy Trinity Church in de buurt van dorp

Georgië activiteiten

Georgië is een land in Azië met een aantal kenmerkende activiteiten. In het noorden van het land vind je de Kaukasus, een bergachtig gebied waar je kunt klimmen, wandelen en mountainbiken. In het zuiden van Georgië ligt de Kaspische Zee, waar je kunt zwemmen, vissen en kanoën. In het westen van het land ligt de zwarte zee, waar je kunt zwemmen, windsurfen en duiken.

Top 5 activiteiten in Georgië

1. Een bezoek aan de stad Tbilisi is de beste manier om Georgië te ervaren. Tbilisi heeft een unieke sfeer en er is genoeg te doen en te zien. Bezoekers kunnen de beroemde sulphur baths bezoeken, de Vakhtang Gorgasali-fontein bekijken, een wandeling maken door de Old Town en de Tbilisi Sioni-kathedraal bezoeken. Er zijn ook vele musea en galerieën in Tbilisi die het bezoeken waard zijn.

2. De Georgian Military Highway is een andere geweldige plek om te bezoeken in Georgië. Deze weg loopt van Tbilisi naar Vladikavkaz in Rusland en is een prachtige plek om te wandelen of te mountainbiken. Er zijn verschillende mooie uitzichtpunten langs de route en er zijn ook verschillende kleine dorpjes waar bezoekers kunnen verblijven.

3. De Gergeti-kerk is een andere prachtige plek in Georgië. Deze kerk staat op een bergtop en biedt prachtig uitzicht over de omgeving. Er is een kabelbaan die bezoekers naar de top van de berg brengt, maar er is ook een wandeling die ongeveer twee uur duurt.

4. Kakheti is een regio in Georgië die bekend staat om zijn wijn. Er zijn verschillende wijnhuizen die bezoekers kunnen bezoeken en verschillende wijnen kunnen proeven. Er zijn ook verschillende wandelingen die bezoekers kunnen maken door de wijnvelden.

5. De Kazbegi-regio is een andere prachtige plek in Georgië. De beroemde Gergeti-kerk staat hier en er zijn ook vele mooie wandelingen die bezoekers kunnen maken. Het gebied is ook erg rustig en er zijn weinig toeristen, dus het is een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen.

Een bestemming met weinig toeristen

Georgië is een prachtige plek met veel te zien en te doen. Er zijn allerlei activiteiten die bezoekers kunnen doen, van wandelen in de natuur tot het bezoeken van interessante bezienswaardigheden. Het gebied is ook rustig en er zijn weinig toeristen, dus het is een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen.

Geef een antwoord